joi, 18 aprilie, 2024

Femeile cu un posterior mare sunt mai inteligente

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca toate femeile isi doresc sa fie cat mai suple si sa nu aiba forme mult prea accentuate, un studiu le contrazice. Cercetarea arata ca un dintre cheile catre o sanatate mai buna este un posterior proeminent.

Studiul citat de The Independent a fost realizat de oameni de stiinta din cadrul Centrului pentru Diabet, Endocrinologie si Metabolism din Universitatea Oxford, in colaborare cu Spitalul Churchill si arata ca femeile care au un posterior mai mare sunt mai inteligente, iar organismul lor este mai rezistent la bolile cronice.

Studiile au fost realizate in randul populatiei si arata ca femeile care au un posterior mai proeminent au, in mare parte, si un nivel mai scazut de colesterol si produc mai multi hormoni care ajuta la metabolizarea zaharului.

De asemenea, acumularea de tesut adipos pe fese si pe coapse ajuta la retinerea particulelor de grasime daunatoare si la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Dincolo de asta, un posterior mare favorizeaza aparitia hormonilor care ajuta la reglarea greutatii, dar si a celor cu proprietati anti-inflamatorii, de protectie a vaselor de sange si anti-diabetice.

Dincolo de beneficiile pe care le are pentru sanatate, asa cum am spus, s-a dovedit ca femeile cu un posterior mai mare sunt mai inteligente. Explicatia sta in faptul ca marimea acestei parti a corpului este proportionala cu nivelul de Omega 3 din organism. Aceasta substanta este responsabila de dezvoltarea creierului. Si, se pare ca acest avantaj se mosteneste de la o generatie la asta. Cercetarea arata ca femeile cu un posterior mare au dat nastere unor copii cu un nivel de inteligenta ridicat.

sursa: gandul.info

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img