vineri, 26 aprilie, 2024

Femeile din Solesti vor fi evaluate medical, gratuit

Distribuie:

Publicat:

Femeile din comuna Solesti au ocazia să își verifice starea de sanatate, în cadrul unei caravane programata a avea loc în luna august. Trebuie doar sa se inscrie si astfel vor beneficia de investigații medicale gratuite.

E vorba de un proiect implementat de Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii si vizeaza combaterea sărăciei și implementarea serviciilor comunitare integrate. De buna desfasurare a acestei campanii se ocupa doua tinere asistente, Roxana Palalae si Daniela Ababei, din echipa Echipa Comunitara Integrata Solesti. Caravana Institutului de Oncologie Iasi ajunge la Solesti in luna august, urmand ca specialistii sa ofere servicii medicale femeilor cu vârste cuprinse intre 25-65 de ani.

Totul, în mod gratuit! “Femeile vor beneficia de o ecografie endovaginala si de un test Papanicolau, doar cu buletinul si fara asigurare medicala. Aceste investigatii vizeaza toate categoriile sociale. Ne preocupa sanatatea femeilor din comunitatea noastra, acesta fiind unul dintre numeroasele proiecte dedicate intregii comunitati. Ne bucuram sa le venim in ajutor, totul cu sprijinul autoritatilor locale si a celorlalti colegi ai noștri”, a declarat Roxana Palalae.

Așadar, va puteti inscrie pe liste, echipa mobila urmând să ofere servicii medicale pe data de 11 august, începând cu ora 9.30, în curtea dispensarului din sat. Alte sase comune din judetul Vaslui sunt prinse în acest amplu proiect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img