News Flash:

Fenechiu face o AROGANTA din Penitenciarul Vaslui.Nu a publicat-o, dar a cumparat tot tirajul

24 Iulie 2015
1927 Vizualizari | 0 Comentarii
Doritor de a scapa de o parte din pedeapsa, Relu Fenechiu a scris o carte, a semnat contractul pentru tiparire, a primit cod ISBN, dar intarzie sa trimita editurii forma finala.Urmand exemplul altor politiceni care, pentru a scapa de o luna de inchisoare, s-au apucat de scris carti in penitenciar, fostul ministru liberal Relu Fenechiu vrea sa publice o lucrare cu privire la posibilitatile de dezvoltare a afacerilor si metode de sustinere a mediului de afaceri.scrie stiripesurse.ro

Manuscrisul a fost deja scris si corectat de Editura Performantica din Iasi, urmand, teoretic, ca, in cel mai scurt timp, sa vada lumina tiparului. Despre aceasta carte, seful editurii spune ca „este o problema delicata“.
Seful Editurii Performantica, Octav Paunet, a confirmat faptul ca fostul ministru liberal Relu Fenechiu va publica cartea „Ingineria avansata – solutie strategica pentru o dezvoltare durabila a regiunii de Nord-Est“ la editura pe care o conduce. Fostul deputat intarzie insa sa trimita materialul final.

„El a trimis prin intermediul avocatului sau deja cartea la noi. Am corectat-o si i-am trimis-o inapoi pentru a face ultimele rectificari. Nu am mai primit de atunci niciun raspuns. Suntem presati si de cei de la Biblioteca Nationala, care ne cer cele 10 exemplare obligatorii pe care trebuie sa le aiba, deoarece a emis codul ISBN, ce reprezinta numarul international standardizat al cartii. Dom’le, cand era mare, toti il aplaudau! Acum… Toata lumea cauta scandalul si senzationalul“,a spus Octav Paunet, deranjat de subiectul momentului cand va aparea cartea lui Fenechiu.

Si-a cumparat tot tirajul

Fenechiu si-a platit deja tirajul cartii si este de asteptat ca aceasta sa nu poata fi gasita la vanzare. „Omul si-a achitat tirajul. E treaba lui ce face cu el. Nu ma intereseaza. De ce vreti sa faceti scandal?! E o problema delicata. Va scoate cartea la noi pentru ca noi am acceptat. Ce e asa senzational?!“, a continuat, pe un ton nervos, Octav Paunet. Cartea nu a ajuns la Penitenciar Reprezentantii Penitenciarului Vaslui au confirmat faptul ca Relu Fenechiu nu a depus inca nicio carte pentru care sa solicite reducerea pedepsei. „In cazul elaborarii unor lucrari stiintifice de catre persoanele custodiate, administratiile locurilor de detinere au in competenta analizarea si solutionarea cererii pentru acordarea zilelor considerate ca executate in vederea liberarii conditionate prin intermediul comisiei pentru liberare conditionata. In acest moment, comisia constituita la nivelul Penitenciarului Vaslui nu are de solutionat astfel de solicitari“, a precizat comisar Nicolae Toma, purtator de cuvant al Penitenciarului Vaslui.

sursa

relu fenechiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0819 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023928 (s)