marți, 19 martie, 2024

Festivitate de înaintare în grad la I.S.U. Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Luni, 5 decembrie, a avut loc ceremonialul de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad pentru opt pompieri militari, salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al Județului Vaslui.

Astfel, plutonierii adjutanți Martac Petrișor Tiberiu și Trofin Gheorghiță Ciprian au fost înaintați la gradul de plutonieri adjutanți șefi. Plutonierii majori Dumitru Darie, Petru Cătălin Leogan și Pavel Silian au fost înaintați în gradul de plutonieri adjutanți. Plutonierul Darina Lazăr a fost înaintată în gradul de plutonier major, în timp ce sergenții majori Loredana Piruș și Dragoș Vasilică Verdeș au fost înaintați la gradul de plutonier.

Cei opt subofițeri au fost înaintați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim, pentru merite deosebite, dar și pentru fapul că s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

Ceremonia marchează un moment de maturitate în viața unui militar, un pas înainte în cariera acestuia, care este respectat și cinstit de toți cei care au depus jurământul față de țară.

Mult succes în continuare și

felicitări

tuturor!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img