marți, 19 martie, 2024

Fetița de 1 an și 11 luni din Falciu, rănită de cioburile unui geam : tatăl violent a spart o usa

Distribuie:

Publicat:

Ambulanța SMURD tip B2 încadrată cu un echipaj de prim ajutor din cadrul Secției de pompieri Huși a intervenit in urma cu scurt timp in localitatea vasluiana Falciu , pentru acordare de prim ajutor și transport la o unitate medicală, pentru un copil în vârstă de un an și 11 luni rănit în zona capului, din câte se pare, în urma unui conflict familial. Se pare ca tatăl minorei ce este sub influența băuturilor alcoolice, a spart efectiv o usa iar cioburile din geam au rănit copila in zona capului . Conform informațiilor noastre și mama acesteia este consumatoare de băuturi alcoolice .

La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsită o fetiță în vârstă de 1 an și 11 luni care suferise o plagă tăiată de aproximativ cinci centimetri, afectată fiind zona frontală. De asemenea, în ambulanță a fost preluată și mama fetiței, care suferise multiple contuzii la nivelul feței, precum și ceilalți doi copii minori ai familie.

Din primele informații, agresorul a fost reținut de polițiștii și se afla la Secția Politie Murgeni .

“În cursul zilei de astăzi, 1 martie, ora 16.19, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au fost sesizati cu privire la agresarea unei fetițe de 1 an și 11 luni, în localitatea Fălciu, județul Vaslui. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale.Totodată, a fost sesizată și D.G.A.S.P.C. Vaslui, pentru a fi evaluată situația familială.Bărbatul bănuit de comiterea faptei, de 33 de ani, se află în custodia polițiștilor, urmând a fi internat într-o unitate medicală, pentru evaluare. “ declara Bogdan Gheorghita din cadrul IPJ Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img