joi, 28 martie, 2024

Fetiță jefuită la evenimentul organizat de Poliția Română

Distribuie:

Publicat:

Fetiță jefuită la evenimentul organizat de Poliția Română

O fetiță invitată la un eveniment organizat de Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a plecat desculță, 20 de kilometri, după ce a fost jefuită de pantofii sport pe care abia îi primise de la părinți, de Ziua Copilului.

În timp ce unii copii și părinți au participat la evenimentele organizate de diferite instituții, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pentru a se destinde și pentru a le face surprize plăcute celor mici, alții au văzut în manifestările respective niște bune ocazii de a fura pe rupte. Este și cazul unei fetițe din București, care a fost invitată la un eveniment sportiv organizat la Buftea de primăria orașului și de Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, de Ziua Copilului.
„Unii copii au dansat, alții au făcut demonstrații de karate și au participat la competiții de arte marțiale. Evident, s-au descălțat, iar toată încălțămintea era aranjată sub tribună. Erau sute de perechi de pantofi. Numai că fiica mea și alți doi-trei copii au fost mai puțin norocoși, de Ziua Copilului… Am fost nevoiți să ne ducem copilul desculț, de la Buftea, la București. Cineva i-a furat fetiței pantofii sport, pe care îi cumpărasem cu mari eforturi, cu două-trei zile înainte, cu ocazia Zilei Copilului. A plecat de acolo în lacrimi. Nici n-a mai putut să se bucure pentru premiile pe care le-a câștigat acolo.

Cu ultimii bani din casă, am dus-o în aceeași zi la magazin și i-am luat o pereche identică. Dacă îi fura încălțămintea de la vreun club sportiv de cartier sau de la ștrand… Poate că mai înțelegeam! Dar să îmi jefuiască fetița la evenimentul organizat de Poliție, unde era plin de polițiști… La asta nu m-aș fi așteptat niciodată! Culmea, ulterior am aflat că, la același eveniment, au mai fost câteva cazuri similare, unii copii rămânând nu doar fără încălțăminte, ci și fără haine”, a declarat mama fetiței care a simțit pe pielea ei cum stă treaba cu siguranța și încrederea.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img