vineri, 19 aprilie, 2024

Fetita cea mica a lui Christian Sabbagh a devenit model la 2 ani! Are prima colectie semnata de un designer celebru – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Fetita cea mica a lui Christian Sabbagh a devenit model la 2 ani! Anais este superba

Christian Sabbagh, in varsta de 47 de ani, este un tatic mandru. Prezentatorul stirilor Kanal D are patru copii, doua fete si doi baieti.

Una dintre fetite, Anais, in varsta de 2 anisori are deja abilitati de fotomodel, ca si sora sa mai mare, Yasmine Anne Marie Sabbagh, in varsta de 10 ani.
Fetita cea mica a lui Christian Sabbagh a devenit model la 2 ani!

Micuta Anais este o minunatie de fetita, ea cochetand de mica cu modelling-ul. A devenit imaginea unei colectii de haine pentru cei mici, pregatita de celebrul designer Florin Burescu.

„La doar 2 ani, Anais are prima colectie semnata de un designer celebru, face deja primii pasi in lumea modei. Copila noastra a devenit imaginea unei colectii de haine pentru cei mici, pregatita de celebrul designer Florin Burescu.

Anais by Florin Burescu e o colectie ce cuprinde toate tipurile de rochii pe care o fetita trebuie sa le aiba in garderoba sa. Indiferent ca merge la gradinita, in vacanta sau la un eveniment elegant, in colectie se gaseste ceva potrivit pentru fiecare moment”, a scris el pe Facebook.

Christian Sabbagh s-a casatorit cu Iulia, o fata cu 19 ani mai mica decat el, in 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img