vineri, 19 aprilie, 2024

Fiica cea mica a lui Adrian Minune si-a facut iubit! Cum a reactionat manelistul cand l-a vazut: „M-ai speriat!”

Distribuie:

Publicat:

Fiica cea mică a lui Adrian Minune și-a făcut iubit! Cum a reacționat. Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este în culmea fericirii! Fata manelistului este foarte îndrăgostită de iubitul ei. Cei doi fromează un cuplu de câteva luni bune, iar recent au fost împreună la mare.

Mezina familiei nu a putut să ascundă mult noua ei relație de Adrian Minune, iar când a venit momentul oportun, Adriana i-a dat tatăl lui său marele anunț.

„Mi-au trebuit două, trei, cinci, 30 de zile să-l anunț, pentru că l-am prins foarte greu. Să nu fie obosit, să nu fie stresat. A venit și pandemia. Foarte greu! Până la urmă l-am prins și i-am zis: «Tată, nu mai am 12 ani. Trebuie să-ți spun ceva, un secret. Stai liniștit, nu am spart vreo bancă, nu am făcut nimic. Vreau să-ți spun că este vorba de un băiat»”, au fost cuvintele Adrianei Simionescu, într-o emisiune televizată.

Săre bucuria fetei, Adrian Minune a reacționat pozitiv și a cerut o poză cu băiatul. În momentul de față, manelistul se înțelege de minune cu băiatul de care fata lui este îndrăgostită.

„«A, păi de ce nu zici așa tată? M-ai speriat!» Mi-a cerut o poză cu el, i-am spus cum îl cheamă și ce să vezi, acum sunt cei mai buni prieteni”, a declarat fata lui Adrian Minune.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img