marți, 23 aprilie, 2024

Fiica lui Adrian Minune, facuta praf! „Esti frumoasa, arati bine, pacat ca…” I-a zis-o de-o sa-l tina minte toata viata! Oare o sa schimbe asta?

Distribuie:

Publicat:

Recent, fiica lui Adrian Minune a fost criticata de catre un internaut pentru stilul pe care il abordeaza vedeta in ultima vreme. Carmen Simionescu, fiica cea mai mare a lui Adrian Minune, a fost luata la rost de catre un internaut care i-a reprosat ca se poarta ca o pitipoanca.

„Esti frumoasa, arati bine, pacat ca ai spiritul ala de piti in tine”, i-a scris prietenul virtual lui Carmen Simionescu, fiica manelistului Adrian Minune.

In aceasta ordine de idei va putem aminti de un episod mai special: fiica lui Adrian Minune si-a surprins, recent, fanii de pe contul de socializare, cu o aparitie neasteptata. Nu la volanul unui bolid de lux, ci pe…bicicleta. Extrem de atragatoare, interpreta i-a lasat pe toti fara cuvinte.

Carmen, fiica lui Adi Minune, nu mai este deloc un copil, iar in ultima perioada a avut parte de o transformare spectaculoasa. Artista este o domnisoara care atrage privirile oricui, extrem de stitala si atragatoare, si nu ezita sa arate tuturor acest lucru.

Imbracata intr-o rochie scurta, de culoarea rosie, Carmen le-a aratat fanilor cu multa mandrie noua ei achizitie. O bicicleta primita cadou de la tatal ei de care este mandra si care costa aproape 5.000 de euro. Reactia fanilor a fost pe masura, multi dintre ei fiind de parere ca ipostaza in care a fost surprinsa este mai sexy ca niciodata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img