joi, 18 aprilie, 2024

Fiica lui Marian Dragulescu, operată din nou! Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă fata

Distribuie:

Publicat:

Are cu cine să semene Beatrice, fiica Larisei și a gimnastului Marian Drăgulescu. Fetița s-a luptat încă de la naștere cu o afecțiune teribilă: hipoacuzie bilaterală profundă. Iar viața ei a devenit un șir de cumpene și de operații.

Ultima a fost luna trecută, când Beatrice a fost internată la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”Marie Curie”, unde a suferit o nouă operație la cap, în urma căreia i s-au înlăturat organele urechii interne, din cauza unui coleastom care a tot recidivat.

Această formațiune este o tumoră benignă, cu capacitate de distrugere a structurilor osoase învecinate. Ca să scape definitiv de ea, fetei i-au fost înlăturate la ultima intervenție, toate organele urechii interne.

”A trebuit să aleg!”

Mama ei, Larisa Drăgulescu, a stat cu ea tot timpul. Și a trebuit să hotărască de unde să i se recolteze piele fiicei sale pentru reconstrucția urechii.

“A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru. Am ales bine, se simte foarte bine acum.

Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări. Am zis să nu mă certe niciodată. Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului.

De acolo i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii. Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest colesteatom.
Î

nsă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie”, a povestit Larisa Drăgulescu, în emisiunea „Exclusiv Vip”, a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img