marți, 23 aprilie, 2024

Fiica lui Teo Trandafir a implinit 16 ani. Ce frumoasa s-a facut Maia

Distribuie:

Publicat:

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 16 ani. Vedeta Kanal D a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru fiica ei și a dezvăluit cum au sărbătorit aniversarea Maiei.

 

 

Teo Trandafir e foarte mândră de fiica ei. Îndrăgita rpezentatoare TV recunoaște că de când Maia a avenit în viața ei, totul s-a schimbat și de atunci au trecut 16 ani de fericire. Maia este născută pe 9 mai, iar Teo mărturisește că fiica ei a învățat-o foarte multe lucruri despre viața, fără săc eară nimic în schimb.

Având în vedere că încă ne aflăm în izolare, Teo și fiica ei au sărbătorit discret, în familie, dar nu au lipsit tortul, cântatul  și nici suflatul în lumânări.

 

„Și culmea, petrecerea în doua a fost minunată! La mulți ani, Maia mea! Totul va fi bine! (Ne gândeam că sigur vreți sa vedeți paranghelia! Azi am împlinit 16 ani de fericire. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aș face-o mult mai fără temeri, emoții că sparg copilul, că nu-s în stare, că.. Maia m-a învățat să mă joc, să iubesc până la stele și să apreciez orice clipă. Marele meu profesor a împlinit azi 16 ani. Atâta răbdare, înțelegere, bun simt, delicatețe… n-a cerut nimic. Doar să fim bine. Adolescența e grațioasă', a scris Teo pe Instagram, unde a pus și o un filmuleț în care îi cântă Maiei la mulți ani.

sursa: libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img