miercuri, 24 aprilie, 2024

Fiica vitrega a lui Cornel Gales, declaratii incredibile despre iubitul ei! ”Nu mai poate sa imi fie rusine de nimic in viata asta”

Distribuie:

Publicat:

Sasha Mănțoiu, frumoasa fiică ”vitregă” a regretatuuli Cornl Galeș este extrem de discretă cu viața ei amoroasă, dar, acum, a decis să vorbească puțin despre iubitul pe care îl ține ”la secret”.

Brunetă, frumoasă fic și mai tot timpul singură. Așa pare să fie Sasha, fiica Vivianei Mănțoiu, ultima iubită a lui Cornel Galeș și femeia care sa ocupat ca regretatul impresar să își doarmă somnul de veci în România, lângă Ileana CIuculete, așa cum și-a dorit, după ce acesta a murit într-un cumplit accident de circulație, acum un an, în Spania. Doar că, în fapt, adevărul este cu totul și cu totul altul, senzuala Sasha, devenită studentă la Drept, fiind, de fapt, îndrăgostită până peste cap la cei 21 de ani ai săi. Doar că, momentan, preferă să îl țină la secret pe iubitul ei, din motive care, după explicațiile date, devin de-a dreptul evident.

Mai exact, a mărturisit frumoasa brunetă, între ea și iubitul ei este o mare diferență de vârstă, Sasha fiind, practic, suficient de tânără pentru ca bărbatul cu care are acum o relație, dacă ar fi fost ”grăbit” să devină tată, să îi poată fi părinte.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img