vineri, 19 aprilie, 2024

Filmul terorii Valentinei, tanara din Buzau care a fost incendiata de iubit si batuta cu bestialitate

Distribuie:

Publicat:

Cei doi prieteni ai lui Cosmin l-au lasat cu masina la locuinta Valentinei in noaptea de vineri spre sambata. Tanarul era suparat ca Valentina ii punea in pericol relatia cu actuala iubita, Anisia, pe care – surpriza! – in noaptea crimei ar fi gasit-o in apartamentul Valentinei. Un apropiat care s-a aflat, de asemenea, in apartament in seara de dinaintea omorului spune ca tanarul a venit drogat si cu gand rau. El ar fi busit cu picioarele in usa pana cand fetele i-au deschis, insa, imediat, Cosmin a devenit violent. A batut-o pe Valentina pe o masa mica, din lemn, dupa care a rupt pe ea un scaun, continuand sa o loveasca cu un picior al acestuia.

Furia lui Cosmin nu s-ar fi oprit nici in momentul in care fata nu a mai miscat: Baiatul a sarit cu picioarele pe ea, desi aceasta era intinsa pe podea. La scurt timp, tanarul ar fi decis sa isi stearga urmele, incendiind apartamentul. Numai ca Valentina, care nu murise, si-a revenit in momentul in care hainele sale s-au aprins. Tanara a avut parte de o moarte groaznica. Cosmin a fost arestat pentru 30 de zile, el fiind singura persoana implicata in acest caz. Tinerii care i-au dus benzina au fost audiati, conform reporterbuzoian.ro. 

Rudele Valentinei, primele declaratii dupa tragedie
"Ca orice copil ramas in tara si parintii plecati la munca, viata te mai duce si pe cai mai… prin discoteci, mai prin.. ca viata din ziua de azi… Nu m-am asteptat la asa ceva. Este un monstru, nu om. Cum ea a murit, sa stea in puscarie pe viata.”, a declarat Nelu Dodan, unchiul fetei decedate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img