joi, 18 aprilie, 2024

Filmul TRAGEDIEI din Tatarusi! Pasagerul a surprins momentul in care avionul s-a prabusit – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Supravietuitorul accidentului aviatic de la Tatarusi a facut publice imagini din timpul prabusirii aeronavei de agrement. 

Filmarea incepe din cabina avionului de agrement. Imaginile sunt suprinse de pasager, un tanar de 32 de ani. Urcase la bord imreuna cu pilotul, in varsta de 63 de ani, cu experienta de zbor de peste 40 de ani.

In imagini se vede cum aeronava cu elice YR 5228 se ridica de la sol .Dupa citeva zeci de secunde, cind avionul era deja in aer, elicea se opreste. In acel moment incepe picajul si prabusirea aparatului. In urma impactului, pilotul a murit pe loc iar pasagerul a supravietuit.

Aeronava prabusita facea un zbor de agrement si se pregatea pentru o demonstratie la un show aviatic. In aceeasi zi, cu citeva zeci de minute de accident, si adjunctul IPJ Iasi si primarul localitatii unde s-a prabusit au urcat si ei in acest avion.

Dupa accident, anchetatorii au aflat ca autoritatile locale nu au semnat nici un contract cu cei care zburau la mitingul aviatic si nici nu le-au cerut pilotilor documente pentru revizia si starea tehnica a avioanelor venite la showul aerian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img