vineri, 29 martie, 2024

Final de Cariera la Detasamentul Barlad – Dupa 30 de ani de salvat vietii !!! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Plt. adj. sef Graur Costel si plt. adj. sef Popa Cristinel, ambii subofiteri in cadrul Detasamentului de Pompieri Barlad au iesit la pensie dupa ce au ce au lucrat in operativ, fiecare cate 30 ani.

Plt.adj.sef Popa Cristinel si plt. adj. sef Graur Costel, subofiteri operativi in cadrul Detasamentului de Pompieri Barlad si-au desfasurat sambata, 25 ianuarie, ultima tura in serviciul cetatenilor municipiului Barlad, de la data de 01.02.2020 urmand sa fie trecuti in rezerva cu drept de pensie, fiecare dintre ei slujindu-si semenii cate 30 ani.
Plt.adj.sef Popa Cristinel si plt. adj. sef Graur Costel si-au inceput activitatea in sistemul militar in anul 1990, primul in cadrul Ministerului Apararii Nationale (intre 1990 si 2007 a servit patria in diferite garnizoane), cel de-al doilea incepandu-si cariera militara ca angajat ca militar pe baza de contract la Detasamentul de Pompieri Barlad, ambii trecand in corpul subofiterilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in anul 2007. In toata aceasta perioada, plt. adj. sef Graur Costel a lucrat ca subofiter operativ principal, in timp ce plt. adj. sef Popa Cristinel a indeplinit functia de comandant echipaj si conducator autospeciale, dar si functia de ajutor sef Garda Interventie Stingere (G.I.S). De altfel, in aceleasi functii si-au si incheiat carierele de pompieri salvatori.

Coordonatele intregii lor cariere, cu mii de interventii la activ, definesc profilul acestor salvatori ai unitatii noastre, oameni care au daruit totul meseriei, profund implicati si atasati de unitatea in care si-au desfasurat intreaga activitate, dar mai ales dedicati semenilor.

 Conducerea Isu Vaslui: " le multumim pentru devotamentul, curajul si modul in care au ales sa se implice in rezolvarea problemelor cetatenilor, constituind un adevarat model pentru tinerii salvatori, dar si pentru membrii comunitatii din care fac parte.

Cu prilejul pensionarii, colectivul ISU Vaslui le transmitem multa sanatate, impliniri, zile linistite, bucurii alaturi de familii si prieteni, dar si PENSIE indelungata!"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img