News Flash:

Finalizare proiecte educationale „Tu esti vantul de sub aripile mele” si „Prietenia mea,un dar pentru prietenul meu”-FOTO

17 Iunie 2015
1980 Vizualizari | 0 Comentarii
unnamed
Marti, 16 iunie 2015 la Gradinita de copii cu program normal Nr. 6 Husi, structura Scolii gimnaziale „ Ion Creanga” Husi a avut loc festivitatea de incheiere a doua proiecte educationale: „ Tu esti vantul de sub aripile mele” si „ Prietenia mea, un dar pentru prietenul meu”, coordonator, prof. Stoian Maria Margareta.

Proiectele  s – au derulat pe parcursul anului scolar 2014 – 2015. Aceste au avut ca scop: imbunatatirea performantelor scolare precum si stimularea interesului si a dorintei copiilor de a se cunoaste si de a forma noi cercuri de prieteni (altul decat mediul de provenienta), promovarea dialogului si a comunicarii intre copii din gradinite si scoli din medii diferite, educarea acestora in spiritul prieteniei, al respectului si al grijii fata de semeni, formarea si dezvoltarea atitudinilor pozitive de respect, intrajutorare si incredere   reciproca, a unui comportament civilizat in comunitate si societate prin organizarea unor activitati cu caracter extracurricular in sensul asigurarii egalitatii sanselor in educatie, dezvoltarea cooperarii si colaborarii intre cadre didactice din unitati de invatamant diferite.

Partenerii celor doua proiecte sunt: Scoala gimnaziala Nr. 1 Epureni si Scoala gimnaziala Cretestii de Sus.

La aceasta activitate au participat un numar de 18 cadre didactice, 200 de prescolari si elevi, Ansamblul „ Magic Kids” parinti. In cadrul acestei activitati au fost evidentiati si premiati cu medalia „ Magic Kids”, elevii care - pe parcursul derularii celor doua proiecte educationale - au obtinut premii la concursuri locale, judetene, regionale, nationale si internationale..

Rezultatele finale ale proiectelor sunt:

- cresterea randamentului scolar al prescolarilor si mai ales a  elevilor cuprinsi in aceste proiecte;
- 30 de premii obtinute la concursuri si festivaluri locale, judetene, regionale, nationale si internationale;
-schimbari de comportament ale copiilor in viata de zi cu zi ;
- implicarea activa a  parintilor in educatia copiilor ;
- intelegerea de catre toti copiii, ca indiferent de zona  in care locuiesc, de nationalitate sau de religie, trebuie sa fie prieteni si sunt egali in drepturi;- realizarea unor expozitii cu fotografii realizate pe parcursul derularii acestui proiect

Activitatea s – a finalizat cu prezentarea unei expozitii cu imagini si lucrari plastice ale elevilor precum si cu prezentarea unui program artistic de calitate prezentat de catre prescolari de la Gradinita de copii cu program normal  Nr. 6 Husi, Gradinita de copii cu program normal  Nr. 9 Husi, elevi de la Scoala gimnaziala „Ion Creanga” Husi, Scoala gimnaziala „ Mihai Eminescu” Husi, ansamblul „ Magic Kids” Husi si elevi de la Scoala gimnaziala Cretestii de Sus. La finalul activitatii toti copiii au fost recompensati cu diplome si surprize pregatite de catre cadrele didactice participante.
 
Galerie Foto

unnamederere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011323 (s)