joi, 28 martie, 2024

Firea, atac voalat la adresa lui Vlad Voiculescu: ‘Aceste campanii de denigrare au avut ca scop obtinerea de foloase necuvenite’. Ce succes medical anunta

Distribuie:

Publicat:

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti şi vorbeşte despre profesionalismul echipelor coordonate de Agenţia Naţională de Transplant, care diminuează efectele ”campaniilor de denigrare” promovate de ”unele ONG-uri”, care au avut ca scop ”obţinerea de foloase necuvenite prin transferul pacienţilor români în străinătate„.

„Un nou succes medical intr-un spital administrat de Primaria Capitalei! Echipa de transplant a Spitalului Clinic Sfanta Maria a realizat al 52-lea transplant hepatic, la un pacient de 50 de ani, aflat intr-o situatie critica. Pacientul are o evolutie buna post transplant.

Felicit intreaga echipa medicala, coordonata de prof dr Narcis Copca – managerul spitalului si eminentul chirurg Igor Tudorache – prof dr la Centrul de transplant din Hanovra, care a realizat, deja, 4 din cele 52 operatii de transplant ficat.

Aceasta echipa medicala extraordinara a realizat si 8 operatii de transplant pulmonar.

Profesionalismul, onestitatea tuturor echipelor aflate sub coordonarea ANT, cat si constientizarea opiniei publice duc la imbunatatirea conditiilor generale in transplantul romanesc si la diminuarea efectelor campaniilor negative promovate de unele ong-uri fata de medicina romaneasca.

Aceste campanii de denigrare au avut ca scop obtinerea de foloase necuvenite prin transferul pacientilor romani in strainatate”, scrie Firea pe Facebook.

În perioada 2016 – 2017,  Vlad Voiculescu, la acea vreme ministru al Sănătăţii, a avut îndelungi dispute, atât cu primarul Gabriela Firea, cât şi cu medicul Narcis Copcă, pe tema activităţii de transplant de la Spitalul ”Sfânta Maria”, din Bucureşti. În prezent, Firea şi Voiculescu sunt competitori în cursa pentru Primăria Capitalei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img