vineri, 19 aprilie, 2024

Firea despre Ponta: ‘Stiti cum este? Ca un copil ce injura parintii. Este un lup singuratic’

Distribuie:

Publicat:

 

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a vorbit la RomâniaTv despre o pretinsă fraudă la alegerile locale din Capitală. Aceasta a explicat că sunt persoane dar și documente ce ar dovedi susținerile sale.

Între altele Firea a explicat și cine i-a stat aproape în campania pentru alegerile locale. Aceasta l-a numit un „veritabil domn” pe Călin Popescu Tăriceanu și a explicat ce părere are despre Victor Ponta.

Domnul Ponta, si nu mă voi cobora niciodată la nivelul domniei sale și la atacurile la persoana mea, eu niciodată nu voi putea sa minimalizez o relație trecută.

Da domnul Ponta urmărește din păcate doar scopuri personale, da este un lup singuratic. PSD i-a dat tot ce a fost mai frumos pentru el în politică. Era să ajungă președintele țării, a fost premier, a avut funcții….

Acum care e sloganul sau? O Românie fără PSD. Nu  a mai avut alta idee decât să îl plagieze pe Klaus Iohannis? Pentru că președintele spune Fără PSD.

Un politician care doar aruncă venin către ceilalți…știți cum este? Ca un copil ce înjură părinții.”, a afirmat Firea în intervenția televizată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img