News Flash:

Fiul unei foste judecatoare din Vaslui a fost condamant pentru trafic cu droguri

8 Iulie 2013
2965 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Bratosin
Dan Bratosin Nastase, fiul unei foste judecatoare a Tribunalului Vaslui, Aurica Nastase, a fost arestat pe 24 aprilie alaturi de alti 4 prieteni ai acestuia, toti din municpiul Husi: Ionut Corozel, Andrei Ioan Aghiorghiesei, Simona Bujder (zis Gaia) si Dragos Andrei Tofan, acesta din urma fiind elev in clasa a XII-a la liceul "Cuza Voda" din Husi.

Din cate se pare, liderii gruparii erau Dan Bratosin Nastase si Ionut Corozel, un husean care s-a mutat cu domiciliul la Bucuresti.   

Opt din cei zece tineri cercetati in cazul traficantilor de droguri din Husi condusi de Dan Bratosin, fiul unei foste judecatoare din Vaslui, au scapat de inchisoare, dupa ce si-au recunoscut faptele in fata judecatorilor. Judecatorii Tribunalului Vaslui au pronuntat sentinta in dosarul traficantilor de droguri de la Husi, condusi de Dan Bratosin Nastase, fiul unei foste judectoare cu notorietate din Vaslui, potrivit adevarul.ro.

Pe langa cei sase tineri, aflati in stare de arest, in sala de judecata au fost prezenti si ceilalti patru inculpati judecati in stare de libertate. Invatati de avocati, opt din cei zece inculpati si-au recunoscut in totalitate faptele, asa cum au fost scrise de procurori in materialul de urmarire penala. In ciuda faptului ca aparatorul i-a recomandat sa aleaga si el judecarea in baza acordului de recunoastere, Dan Bratosin Nastase, cel considerat  liderul grupului nu si-a recunoscut faptele, in sarcina lui, pe langa acuzatia de trafic de droguri de risc, fiind retinut si traficul de droguri de mare risc, infractiune pentru care, pedeapsa este mai mare. Modelul sau a fost urmat si de mezinul grupului, Dragos Andrei Tofan, elev in clasa a XII-a la Liceul "Cuza Voda" din Husi, acuzat de trafic de droguri de risc si trafic de etnobotanice.  Ionut Corozel si Adrian Preda, doi dintre tinerii aflati in boxa acuzatilor si care au ales, de asemenea, procedura simplificata, au fost condamnati 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. In cazul Simonei Bujder, poreclita Gaia, judecatorii au dispus condamnarea acesteia la trei ani de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere. 

Tot trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere si cinci ani de "obligatiuni" a primit si Andrei Ioan Agheorghiesei. In in cazul sau, judecatorii vasluieni au decis vineri punerea in libertate de indata. In cazul celor patru tineri, judecati in stare de libertate, instanta a dispus pedepse cu suspendare: Cristinel Pricop - 6 luni, Andrei Deliu - 6 luni, Emil Claudiu Gheorghe - 1 an, Alexandru Surdu - 1 an. Acestia nu au program de supraveghere, insa au termen de incercare cate doi ani, la care se adauga si pedeapsa primita, perioada in care orice infractiune comisa va duce la ridicarea beneficiului suspendarii conditionate a pedepsei din acest dosar.  

Din cate se pare, liderii gruparii erau Dan Bratosin Nastase si Ionut Corozel, un husean care s-a mutat cu domiciliul la Bucuresti.   

Mama lui Bratosin a fost magistrat pana in anul 2008, atunci cand s-a decis sa iasa la pensie si sa continuie sa practice meseria de avocat, in prezent ea activand ca avocat la Baroul Vaslui.

juecatoare vaslui aurica nastase tribunalului vaslui trafic droguri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034977 (s)