joi, 28 martie, 2024

Flavia a facut ”misto” de orientarile amoroase ale bucatarului Vladut de la Neatza: ”Cui dadeai tu trandafirii?”

Distribuie:

Publicat:

Matinalul Antenei 1 a oferit in aceasta dimineata un dialog spumantintre asistenta Flavia si bucatarul Vladut. Se pare ca sarcina i-a dezvoltat simtul ironiei blondinei, care a facut misto de orientarile amoroase ale colegului ei de platou.

Ironia a devenit ”molipsitoare” in cadrul matinalului de la Antena 1. Nu doar Razvan si Dani reusesc sa arunce sageti otravite invitatilor sau colegilor de platou, mai nou si gravidutei Flavia i s-a dezvoltat acest simt. Aceasta a facut misto de orientarile amoroase ale colegului bucatar, intr-un dialog… putin intepator, cum ar zice reclama:

Razvan Simion: ”Degeaba am venit dimineata, ne-a bagat colegul Vladut in sedinta si a trebuit sa-l ascultam 40 de minute vorbind despre cum fura el trandafiri”

Vladut: ”Da, erau niste trandafiri foarte frumosi pe scuaruri in Drumul Taberei. In tinerete, luam trandafirii…

Flavia: ”Cui dadeai tu trandafiri??”, a zis ea, razand cu subinteles. Dupa cateva secunde de balbaiala… Vladut a raspuns: ”Ii dadeam mamei”

De-alungul timpului gurile rele au speculat pe seama orientarilor amoroase ale bucatarului.
Flavia Mihasan este insarcinata

Flavia Mihasan va deveni mamica pentru prima oara si abia asteapta sa-ti tina bebelusul la piept. In ciuda faptului ca a vrut sa fie cat mai discreta cu sarcina, iata ca usor-usor, vedeta nu-si mai ascunde burtica de graviduta.

Recent, Flavia a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram in care i se poate vedea sarcina care prinde contur.

”De acum inainte, vom sarbatori totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum si ne-a ales pe noi”, a scris Flavia Mihasan pe contul ei de Instagram.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img