vineri, 19 aprilie, 2024

Flavia Mihasan nu renunta la dans, sport si spectacole nici in luna a 8-a de sarcina: ”Am facut, practic, tot ce faceam si inainte de sarcina”

Distribuie:

Publicat:

Flavia Mihasan nu renunta la dans, sport si spectacole nici in luna a 8-a de sarcina. Vedeta arata si se simte senzational pe ultima suta de metri, cu bebe in burtica.

Flavia Mihasan urmeaza sa devina mamica pentru prima oara si abia asteapta sa-si tina baietelul in brate. Pana una alta, insa, vedeta este extrem de activa si nu renunta la lucrurile pe care le facea si inainte de sarcina. Flavia a mers la sala, la spectacolele pe care le avea si a dansat cu bebe in burtica.

„Foarte activa, am facut, practic, tot ce faceam si inainte de sarcina, doar ca avand un bebe in burtica. Adica am facut toate spectaco¬lele Mamma Mia din program, un mini turneu cu spectacolul prin tara, emisiunea, concerte¬le Deliei de la Sala Palatului, plus spectacolele de Craciun ale lui Stefan Banica Jr. Am scris in Notes fix asa : „Spectacole cu bebe in burtica“. O sa pastrez lista si o sa i-o arat candva”, a declarat Flavia Mihasan pentru OK! Magazine.

Flavia Mihasan si Marius Moldovan s-au cunoscut la repetitii

Flavia Mihasan si Marius Moldovan s-au cunoscut la repetitiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Razvan Simion  si Dani Otil a participat la “Romanii au talent”, sezonul din 2017, impreuna cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit juratii, dar si fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet si Marius Moldovan sunt studenti la UNATC si sunt atrasi de dans.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img