vineri, 29 martie, 2024

Floarea care aduce belșug în casă! Trucurile utile pentru îngrijire

Distribuie:

Publicat:

Poate vă întrebați care este floarea care aduce belșug în casă, motiv pentru care este bine să o ai de fiecare dată prin apropiere. Sporul casei este una dintre cele mai populare flori și cresc în zonele umbroase. Aceste flori sunt destul de colorate și vin într-o varietate de culori, alb, roșu, violet, roz și galben.

Sporul casei este planta destul de populară care aduce belșug familiei tale, iar aceasta înflorește în mare parte a anului, iar florile sunt intens colorate și pot fi găsite în diferite nuanțe. Este ușor de cultivat și destul de rezistentă.

Floarea care aduce belșug în casă

Pentru a avea parte de un decor spectaculos pe toată perioada caldă a anului sau pentru un cadou de casă nouă, floarea Sporul casei este soluția ideală. Această floare nu rezistă dacă nu are condiții excepționale.

Sporul casei nu este rezistentă la frig, iar ăsta este unul dintre motivele pentru care nu rezistă afară. Această plantă aduce belșug și este o floare perenă cu flori în diferite culori.

Cum să îngrijești planta Sporul casei

Sporul casei este o plantă care este destul de ușor de cultivat în orice sol umed. Cu suficienta apă, planta poate fi cultivată într-un loc parțial însorit, dar se dezvoltă destul de bine la umbră. A fost mult timp una dintre plantele dominante în America de Nord.

Sporul casei se numără printre plantele destul de ieftine și sunt ușor de găsit. Ele se mențin destul de bine dacă sunt cultivate din sol bine drenat și îmbogățit cu material organic. Planta are nevoie de udare zilnică, mai ales dacă temperaturile sunt ridicate. Asta va înflori cel mai bine dacă este fertilizată destul de des, iar îngrășământul solubil în apă poate fi folosit o dată la două săptămâni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img