News Flash:

Flori, produse de panificatie si fructe pentru batraneii de la caminul din Husi - FOTO

1 Octombrie 2019
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
thumbnail

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Asociația Serviciilor Sociale sat Tătărăni comuna Tătărăni și Asociația Serviciilor Sociale Pro Calitate, promovează alături de parteneri, colaboratori și voluntari, mesajul unei bătrâneți mai frumoase pentru vârstnicii din România.


Acțiunea a avut loc marti, 1 octombrie, ora 11,30, la Centrul Îngrijire și Asistență pentru Persoane Vârstnice Huși. Voluntari din partea celor 2 asociațiii au oferit flori, produse de patiserie și fructe vârstnicilor care beneficiază de servicii de îngrijire. De asemenea,  un grup de copii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 10, Huși și două artiste care evoluează la Ansamblul Trandafir de la Moldova au încântat bătrânii cu un program artistic de muzică populară și ușoară.


 1 octombrie trebuie să fie o zi specială nu doar pentru seniorii noştri şi cei din întreaga lume, ci pentru noi toţi, cei care trebuie să le arătăm respectul şi preţuirea pentru eforturile şi realizările lor.


Cu această ocazie, le dorim tuturor vârsnicilor și bunicilor noștri multă sănătate, pentru a avea o bătrânețe liniștită și demnă.

Galerie Foto

sfdsfds
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 34 queries | Mysql time :0.060015 (s)