marți, 16 aprilie, 2024

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, ii va prezenta premierului raportul cu privire la situatia vaccinurilor

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, pentru MEDIAFAX, că premierul Mihai Tudose i-a cerut ca, miercuri, să prezinte raportul cu privire la situaţia vaccinurilor, solicitarea venind după o întâlnire pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că miercuri, înainte de şedinţa de Guvern care va avea loc joi, va prezenta raportul referitor la situaţia vaccinurilor şi epidemia de rujeolă din ţară. Acest raport a mai fost cerut de către premierul Mihai Tudose şi în ultimele două şedinţe de Guvern.

În întâlnirea pe care cei doi au avut-o, marţi, la Guvern, s-a discutat şi despre programul de guvernare pe sectorul de sănătate, după ce, în ultima perioadă s-a vehiculat, în spaţiul public, faptul că Florian Bodog ar putea fi remaniat din funcţia de ministru al Sănătţii.

La ultima şedinţă de Executiv, premierul Mihai Tudose l-a apostrofat pe secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Rareş Trişcă: ”Astăzi vom stabili în domeniul Sănătăţii două comitete interministeriale, unul pentru spitalele regionale şi unul pentru Institutul Cantacuzino. Nu daţi din cap foarte amplu, domnule secretar de stat, pentru că nu sunt foarte de acord cu ce aţi scris şi s-ar putea să plecaţi acasă înapoi”,a spus Mihai Tudose.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img