vineri, 19 aprilie, 2024

Florin Busuioc a ramas cu o cicatrice dupa infarct! Ce nu se vede la televizor

Distribuie:

Publicat:

Actorul Florin Busuioc a revenit la rubrica Meteo de la Stirile Pro TV, dupa ce a suferit un infarct pe data de 6 noiembrie 2018 si a fost nevoit sa stea pentru o vreme departe de scena teatrului si de studioul de televiziune. Desi totul pare sa fi revenit la normal pentru barbatul in varsta de 56 de ani, Florin Busuioc a ramas cu o cicatrice dupa infarct.

Fotoreporterii de la Click! au obtinut imagini cu cicatricea lui Busu dupa operatia la cap, asta dupa ce actorul a suferit un infarct, a lesinat si s-a lovit grav. Florin Busuioc a fost surprins pe strazile din Capitala, desi afara erau -6 grade Celsius, in timp ce incerca sa ridice un colet. Ceea ce parea un lucru simplu s-a transformat intr-o adevarata aventura pentru Busu. A fost nevoit sa se plimbe pe la mai multe bancomate, dar si de la domiciliul sau la o alta adresa, timp de o jumatate de ora. Un taximetrist l-a ajutat sa transporte coletul si l-a asteptat vreme de 5 minute intre destinatii.

Florin Busuioc a ramas cu o cicatrice dupa infarct

Florin Busuioc a suferit un infarct pe data de 6 noiembrie 2018, la finalul unei piese de teatru care a avut loc la Filarmonica Oltenia din Craiova. Actorul a fost gasit de colegii lui lesinat in culise. Recuziterul Filarmonicii Oltenia, Alex Ciuica, a povestit cum Busu a spus ca ii este rau dupa spectacol, a mers afara sa ia o gura de aer, apoi s-a intors si a cazut pe hol. Alex a sunat imediat la SMURD si i-a acordat lui Busu primul ajutor, respectand indicatiile pe care le-a primit prin telefon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img