miercuri, 24 aprilie, 2024

Florin Ciuca: “Fotbalul vasluian nu trebuie sa moara!”

Distribuie:

Publicat:

Florin Ciuca s-a razgandit si vrea sa duca pe mai departe proiectul Atletico Vaslui. Acesta a tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local pentru sustinerea din 2016 si mizeaza pe acelasi aport si in acest an. El nu i-a uitat nici pe sponsorii privati din tur, pe care ii asteapta alaturi de echipa si in partea a doua de campionat. El a facut apel la mediul privat sa vina langa echipa, prin cumpararea de actiuni.

”Pana acum o saptamana nu credeam ca voi mai inainta cu acest proiect. Jumatate din jucatorii pe care i-am avut in tur au plecat prin alte parti si nu vedeam vreo posibilitate de a iesi din acest impas. Ne-am gandit ca fotbalu nu trebuie sa moara la Vaslui. In primul rand pentru copiii care practica acest sport. Trebuie sa ne uitam la generatiile care vin. Asa am ajuns la concluzia ca trebuie facut un sacrificiu si sa ducem acest proiect mai departe. La ora asta putem sa ne spunem ca avem un lot OK. Puteam sa luam niste copii cu care sa ne prezentam la meciuri, dar am zis ca nu trebuie sa ne facem de rusine. Prin diferiti colaboratori, am adus cativa jucatori, cu care, credem noi, ne vom descurca destul de bine in partea a doua a campionatului”, a spus Florin Ciuca.
Atletico Vaslui a transferat opt jucatori in aceasta iarna. Cel mai important nume este Alexandru Baltoi, campion cu Dinamo in 2000 si 2002. De la CS Berceni au fost adusi doi jucatori: Gabriel Mihai Ion, 19 ani, care evolueaza mijlocas dreapta, si Florin Matei, 20 de ani, fundas dreapta.

De la Ceahlaul Piatra Neamt au fost adusi Razvan Gorea, 25 de ani, fundas central, si Claudiu Aioanei, 26 de ani, mijlocas stanga.

Vasluienii au mai obtinut imprumutul lui Danut Colareza, de la Pandurii Targu Jiu, in varsta de 19 ani, care evolueaza pe postul de fundas central.

In retur vor fi vazuti sub comanda lui Gabi Craciun si doi jucatori de culoare. Este vorba, in primul rand, despre Fodie Sambake, de la AFC Odorheiu Secuiesc, care a marcat patru goluri in prima parte a campionatului ligii a treia. Are 25 de ani si evolueaza pe postul de atacant. Cel de-al doilea este Fofana Mohamed, 24 de ani, care vine din ligile inferioare din Spania si evolueaza pe postul de mijlocas central.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img