News Flash:

Florin CIURARIU:” 10 mai este o zi cu rezonanta pentru romani”

12 Mai 2014
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
10 Mai este o zi cu rezonanta pentru romani, o zi cu mare incarcatura istorica, ce ne reaminteste de inceputurile modernizarii tarii noastre, de constructia si implinirea noastra ca natiune europeana.

Ziua Monarhiei in Romania semnifica momentul de inchegare pentru statul national roman dar si ziua constiintei nationale. Monarhia a transmis peste generatii valori precum patriotism, onoare, sacrificiu, valori care definesc destinul nostru si care, in aceasta zi a Regatului Romaniei, ne pot determina sa ne reamintim cine suntem, de unde venim si cum sa ne construim viitorul.

La ceas aniversar ma declar un simpatizant al ideii ca institutia monarhica ar putea contribui la dezvoltarea tarii noastre, mai ales in contextul actual, cand instabilitatea guvernamentala existenta ma determina sa ma intreb daca fiecare dintre noi nu am fi mai productivi si linistiti avand ca exemplu regimul monarhic constitutional. Partidul National Liberal, alaturi de Familia Regala, au pus bazele Romaniei moderne, iata de ce reintoarcerea la adevaratele valori ar putea fi solutia prin care noi, romanii, sa ne recastigam pozitia in Europa.”
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021169 (s)