News Flash:

Florin CIURARIU “Revolutia linistita” a Partidului National Liberal

29 Iulie 2014
1977 Vizualizari | 0 Comentarii
Filiala Teritoriala Vaslui a Partidului National Liberal transmite un mesaj de echilibru si incredere in noua constructie de centru - dreapta, formata din Partidul National Liberal si Partidul Democrat Liberal, catre cetatenii judetului Vaslui.

Contextul care sta la baza acestei fuziuni exprima vointa comuna a celor doua partide de a a consolida statul de drept, de a reconstrui Romania din punct de vedere economic, de a oferi solutii eficiente si nu in ultimul rand, de a imbunatati imaginea tarii noastre in afara granitelor. Atat PNL, cat si PDL merg impreuna in aceasta constructie cu ideea de a castiga pentru Romania, fiindca Romania are nevoie de dreapta si are nevoie de un altfel de presedinte, un presedinte care sa fie deopotriva ferm, dar si deschizator de dialog social si politic. Romania are nevoie de marele Partid National Liberal.

Deputat PNL Florin CIURARIU, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Liberal

„Noul mare Partid National Liberal, rezultat din contopirea celor doua mari partide de dreapta PNL si PDL si a altor curente politice din dreapta romaneasca, are o misiune pe termen lung pe care ne-am asumat-o impreuna cu presedintele Klaus Iohannis: un deceniu de munca asidua pentru prosperitatea romanilor si progresul Romaniei. Noi l-am numit un “deceniu de liberalism” pentru ca singura cale spre prosperitate este sa punem individul inaintea statului.
Vrem ca romanii sa poata sa-si faca un viitor in Romania, sa se gandeasca la a-si gasi un loc de munca si la a-si intemeia o familie aici in Romania, iar statul sa nu le fie un dusman ci un partener. Vrem un stat care sa creeze oportunitati pentru toti romanii, nu unul care este preocupat doar de propria supravietuire si de acoperirea unor gauri contabile. Vrem un stat care sa dea incredere romanilor, nu un stat care sa ii alunge. Prin aceste obiective Partidul National Liberal duce mai departe traditia si istoria sa de modernizator al Romaniei.

Pentru a avea un stat responsabil, care sa serveasca cetatenii si care sa lucreze pentru toti, nu doar pentru unii, este nevoie mai intai de un presedinte care sa aduca decenta si moderatia in conducerea tarii. Este nevoie de un presedinte care sa realizeze un echilibru intre institutii pentru ca acestea sa functioneze cu adevarat pentru oameni. Este nevoie de o “revolutia linistita”, o schimbare care sa dea rezultate solide pe termen lung pentru toti romanii, si care sa nu mai genereze doar spectacol ieftin. PNL are pregatit pentru acest rol omul politic cu rezultate certe si care propune aceasta viziune: presedintele Klaus Johannis.

Proiectul liberal va da rezultate si va castiga increderea romanilor pentru ca este gandit pe o perioada lunga, ca o guvernare in echipa cu presedintele liberal, dupa 2016. Nu mai vrem doar o conducere la “televizor” pentru rezultate pompieristice si masuri care se schimba de pe o zi pe alta, asa cum se guverneaza in prezent. Nu mai dorim blocaje politice care nu au legatura cu romanii, ci doar cu interesele unor grupuri care se razboiesc pentru putere. Obiectivul PNL va fi de aceea in urmatorii ani guvernarea cu responsabilitate pentru o schimbare adevarata in Romania, cu rabdare, una de care sa beneficieze generatii intregi de acum inainte, nu doar grupuri de interese.”

judetului vaslui pnl pdl deputat pnl florin ciurariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017166 (s)