News Flash:

Florin Iordache, acuzatii DINAMITA: Tudorel Toader a GRESIT cand a dat OUG 7

26 Februarie 2019
721 Vizualizari | 0 Comentarii
media 154714523073077100

Ministerul Justiției a greșit cândn a emis OUG 7 - este concluzia fostului ministru al Justiției, Florin Iordache, autorul OUG 13, cunoscută și sub numele de 'OUG, noaptea ca hoții''.

Florin Iordache spune că ”foarte bine a procedat doamna prim-ministru Viorica Dăncilă că a inițiat un dialog și în urma acestui dialog, am înțeles că va fi eliminată această prevedere care generic nu mai vorbea de o separare a carierelor”.

Întrebat dacă dialogul nu ar fi trebuit inițiat înaintea adoptării OUG 7, nu după, deputatul PSD a răspuns: ”Dialogul foarte bun pe care l-a inițiat doamna premier Viorica Dăncilă a fost să detensioneze și să ia pulsul. Ca o greșeală o văd eu, cred că trebuiau consultări mai ample și mai transparente înainte de adoptare, dar aici este problema la Ministerul Justiției. Foarte bine a procedat Viorica Dăncilă, dumneaei a fost plecată din țară în ultimele zile, a fost în Spania, a inițiat acest dialog, tocmai pentru a detensiona situația și a găsi cele mai bine soluții”, a declarat Florin Iordache la RFI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041330 (s)