vineri, 26 aprilie, 2024

Florin Piersic, dezvaluiri geniale din izolare. ”Ma suna sa ma intrebe daca am murit”

Distribuie:

Publicat:

Florin Piersic, aflat în izolare ca mai toată România, își anunță cunoștințele și fanii că este bine sănătos. Actorul a reacționat cu acest mesaj după ce unele guri au susținut pe internet că ar fi murit.

Florin Piersic, dezvăluiri geniale din izolare. ”Mă sună să mă întrebe dacă am murit”

Celebrul actor Florin Piersic a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care le transmite prietenilor și fanilor săi că se simte foarte bine în izolare, după ce pe internet au circulat niște zvonuri că ar fi murit. Florin Piersic a spus că „Sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!”.

Florin Piersic a reacționat cu umor la adresa celor care au lansat yvonul cum că ar fi murit. „Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!”

Actorul speră să se vadă ochi în ochi cu fanii cât mai curând

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe internet sau tv să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut.

Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, este mesajul postat pe Facebook, joi după amiază, de Florin Piersic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img