vineri, 29 martie, 2024

Florin Piersic, mesaj trist cu o zi inainte sa implineasca 85 de ani: „Se zbate acum intre viata si moarte”

Distribuie:

Publicat:

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. În fiecare an, ziua de naștere a artistului era un motiv de sărătoare pentru mii de români. Celebrul actor obișnuia să fie înconjurat de fanii săi de ziua sa de naștere. Anul acesta, pandemia de coronavirus i-a dat peste cap tradiția.

El a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care și-a arătat rgretul că nu se poate întâlni cu susținătorii săi.

„SCRISOARE CĂTRE VOI : Intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi stiţi că n-am avut niciodată reţineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actriţe care parcă sunt născuti pe 29 februarie, aşa că înainteaza în vârsta o dată la patru ani.

De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţă, cu bucurie. O să vedeţi şi voi când veţi ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima! An de an, televiziunile, presa şi mai ales voi, publicul m-aţi sărbătorit, m-aţi răsfăţat, m-aţi aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate şi ţoaţă iubirea voastră, cu recunostiinţă.

În teatru, indiferent ce se întâmplă în viaţa actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colţul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru că ştiţi că a devenit aproape o tradiţie să îmi petrec ziua de naştere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta”,a scris Florin Piersic.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img