vineri, 29 martie, 2024

Florin Raduta, castigatorul X FACTOR, a decis ce va face cu premiul

Distribuie:

Publicat:

Florin Raduta, marele castigator al show-ului “X FACTOR”, editia 2015, a decis deja ce vrea sa faca cu premiul de 100.000 de euro si este hotarat sa munceasca oricat va fi nevoie pentru a avea o cariera de succes, astfel incat sa le multumesc tuturor oamenilor care l-au ajutat sa ajunga pana aici.

In varsta de doar 21 de ani, Florin Raduta nu este la prima incercare intr-un show muzical. El a mai participat si la “Vocea Romaniei”, dar a fost eliminat in galele live. Duminica seara si-a implinit insa visul castigand “X Factor”.

Mai bogat cu 100.000 de euro, Florin Raduta are planuri mari in privinta viitorului sau muzical. Intr-un interviu acordat pentru Adevarul, tanarul a dezvaluit ce va face cu banii.

“Cu siguranta o sa-i ajut pe ai mei pentru ca asta face parte din visul meu. Am sacrificat prea mult si am trecut prin mult prea multe, stiu ce a insemnat drumul meu pana aici si stiu ca totul s-a intamplat cu un motiv. Toate usile trantite in nas si toate piedicile nu au facut decat sa ma aduca in acest punct. Nu o sa-mi uit familia si prietenii, o sa-i ajut pe ai mei si o sa investesc in cariera mea. Cu siguranta, acum pot spune ca incepe cariera mea, acum e momentul in care pot spune ca am un viitor. Nu vreau sa ma pierd in multime, vreau sa le multumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat cantand. Vreau sa fac muzica pentru oameni. Asa le multumesc celor care m-au votat aseara”, a declarat Florin Raduta, dupa castigarea premiului.

In plus, Florin Raduta este hotarat sa nu ezite in a-i cere sprijinul in continuare lui Stefan Banica Jr., mentorul lui din concurs, pentru ca vrea sa se apuce de canto si, astfel, prin muzica, sa ajunga la oameni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img