vineri, 26 aprilie, 2024

Florin Salam, implicat într-un nou scandal! Leo de la Strehaia a depus plângere la poliție împotriva sa

Distribuie:

Publicat:

Se pare că Florin Salam traversează o perioadă grea din viața sa și se ceartă cu mai toați colegii de breaslă. Iată ce a dus la neînțelegerile dintre el și Leo de la Strehaia.

În ultima perioadă, numele lui Florin Salam apare în mai multe scandaluri cu nume răsunătoare din industria manelelor. Dacă până acum ținea primele pagini ale tabloidelor cu războiul pe care îl începuse cu Dani Mocanu și cu Tzancă Uraganu, iată că acum el a ajuns la cuțite cu Leo de la Strehaia, cu care era bun prieten în urmă cu mai mulți ani.

Ce a dus la ruptura dintre ei?! Ei bine, este vorba despre bani. Se pare că Florin Salam s-a împrumutat de la Leo de la Strehaia cu o sumă fabuloasă de 10 mii de euro, bani pe care, însă, nu i-a mai dat niciodată înapoi. Leo a așteptat liniștit î tot acest timp și a sperat că Florin Salam doar a uitat să-i restituie suma de bani.

După ce a văzut că celebrul manelist nici nu-i mai răspunde la telefon și nu mai poate să dea de el, Leo de la Strehaia a apelat la ajutorul poliției. El a făcut o vizită la secție pentru a depune plângere împotriva fostului său prieten. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img