vineri, 26 aprilie, 2024

Florin Salam, nasul Duduienilor! Rolul manelistului in retinerea clanului: acum doua saptamani a botezat fiica unui lider al gruparii

Distribuie:

Publicat:

Numele lui Florin Salam a apărut într-un mod oarecum ciudat în contextul perchezițiilor care au avut loc în această dimineață la reședința membrilor clanului Duduienilor. Manelistul ar fi căzut victima interlopilor care l-au tâlhărit și șantajat, conform informațiilor din presă care citează surse din anchetă.

Paradoxal, în urmă cu doar o săptămână, Florin Salam s-a înrudit cu clanul Duduienilor, el devenind nașul Rebecăi, fiica lui Denom, unul dintre loderii grupării. Cei doi au avut ceva neînțelegeri în trecut, pe care le-ar fi rezolvat la începutul acestui an.

Rolul lui Florin Salam în reținerea Duduienilor! Manelistul i-a jurat credință cumătrului Denom

”Lumea spune o grămadă și presa în general, Eu cu cumătrul meu nu ne certăm, eu sunt vechi în familia asta, oameni buni. M-am săturat și eu de atâtea minciuni ce scrie prin presă. Știți și voi acum, n-am nimic nici cu ăștia de la presă că își câștigă și ei pâinea în felul lor. Dar noi nu avem scandaluri, certuri și chestii d-astea, ferească Dumnezeu. Avem o vțrstă, avem copii mari, frumoși, ne vedem și noi de familia noastră”, a spus Florin Salam într-un live, pe pagina lui Denom.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img