vineri, 26 aprilie, 2024

Florin Salam, povestea nevestei violate de camatari cu sotul in camera! Manelistul face haz de necaz: in trecut a fost si el urmarit de interlopi

Distribuie:

Publicat:

Florin Salam s-a apucat să facă glume pe seama cămătarilor, deși el însuși a avut probleme cu acești interlopi, mai ales în perioada în care pierdea sute de mii de euro la cazino. Aflat la plajă împreună cu impresarul Rustem Petrișor, manelistul a depănat o poveste amuzantă despre un cămătar care a violat-o pe nevasta unui debitor, chiar în camera în care acesta se afla. Paradoxal, din gura lui Salam, povestea a devenit amuzantă.

Florin Salam, povestea nevestei violate de cămătari cu soțul în cameră! Bancul tragi-comic spus pe plajă

”Era unul care avea să dea niște bani și au venit cămătarii peste el. Ăla. Când a văzut pe vizor cine a venit, știa că întârziase două luni, zice: ”fă, nevastă, deschide tu și spune-le că sunt în Germania, că nu sunt acasă”. Iese nevasta, el se băgase sub pat.

Iese nevasta… ”Unde e bărbatul tău, că are să ne dea niște bani”. ”Dom’le, îmi cer scuze, bărbatul e plecat în Germania, eu n-am nici o vină”… ”Îi mai dau o lună de zile și să moară, să facă, dacă nu-mi dă banii, deși îmi e rușine de tine, dar te iau și violez, să mă ierți tu…”, îi spune nevestei.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img