vineri, 19 aprilie, 2024

Florin Zamfirescu i-a urat in batjocura “La Multi Ani” Dorinei Lazar: „Sa se bucure de tot raul facut colegilor!”

Distribuie:

Publicat:

De ziua acesteia, Florin Zamfirescu i-a urat in batjocura “La Multi Ani” Dorinei Lazar. Cei doi au avut neintelegeri majore acum cateva luni.

Recent, Florin Zamfirescu i-a urat in batjocura “La Multi Ani” Dorinei Lazar. Actrita a implinit 78 de ani, pe 7 noiembrie, iar Zamfirescu a postat: „Nimeni nu spune ca azi este ziua Dorinei Lazar-actrita…O spun eu si ii doresc viata lunga, ca sa se bucure de tot raul facut colegilor!”. In primavara, Florin Zamfirescu a fost pensionat de Lazar de la Teatrul Odeon, acolo unde aceasta ocupa functia de manager.

Florin Zamfirescu i-a urat in batjocura “La Multi Ani” Dorinei Lazar: "A hotarat incetarea activitatii mele"

Ultima reprezentatie a lui Zamfirescu a fost in piesa  „Marchizul”, pe 14 martie. „Ultima oara, “Marchizul” s-a jucat cu sala plina. Dupa ce directoarea, partenera, Sora Sefa si iubita noastra, a tuturor, Dorina Lazar, a hotarat incetarea activitatii mele, la 65 de ani, acest spectacol magistral a fost strangulat”, a dezvaluit Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu i-a urat in batjocura “La Multi Ani” Dorinei Lazar. A numit-o "Popo-sefa"

Pe 7 noiembrie, Florin Zamfirescu i-a urat in batjocura “La Multi Ani” Dorinei Lazar. “Scena Odeonului devenise neincapatoare pentru Popo-sefa (sefa popotei) Doooorina Laaaazar! Ce trist este cand iesi din viata si intri in istorie! Oricate statui ai avea, preferi sa te plimbi pe sub castani, sa gresesti sau sa iubesti…”, a mai postat Zamfirescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img