News Flash:

Folosesti un router wireless? De anul acesta, se va trece la un protocol superior de securitate. Cum te va afecta aceasta schimbare

11 Ianuarie 2018
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
wirrrles

Incepand de anul acesta, routerele wireless vor beneficia de un nou protocol de securitate, denumit WPA3. Vechi de aproape 15 ani, protocolul de securitate WPA (Wi-Fi Protected Access) este pe cale sa primeasca a treia versiune, care promite o securitate superioara pentru router-ele wireless si toate datele care sunt gestionate de acestea. Te va afecta sau nu aceasta schimbare?

Wi-Fi Alliance, consortiul de companii responsabil pentru certificarea produselor care au voie sa foloseasca tehnologia wireless pentru transmiterea informatiilor, va lansa anul acesta WPA3, un nou protocol de securitate pentru router-ele wireless.

WPA3 va imbunatati intimitatea utilizatorilor care se conecteaza la retele deschise prin criptarea datelor. O noua protectie pe 192 de biti va fi folosita in mod special pentru retelele wireless care necesita o securitate sporita, precum cele folosite de agentiile guvernamentale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 34 queries | Mysql time :0.061553 (s)