marți, 19 martie, 2024

Formula 0-5-30 care ne fereste de orice virus

Distribuie:

Publicat:

Formula 0-5-30 de intarire a imunitatii. Italia este una dintre tarile cel mai afectate de epidemia de coronavirus, dar si statul care a aplicat formula 0-5-30 pentru mentinerea imunitatii in echilibru.

Intrucat pentru noul tip de coronavirus nu exista nici un vaccin sau un tratament specific, profesorul italian Alberto Mantovani vorbeste despre aplicarea formulei 0-5-30 pentru a ramâne sanatosi.

Alberto Mantovani, directorul stiintific al Institutului Clinic Humanitas din Milano si profesor emerit al Universitatii Humanitas, institutie care colaboreaza cu Universitatea din Wuhan recomanda oamenilor aplicarea formulei 0-5-30 care ne poate tine departe de orice boala.

Formula 0-5-30 de intarire a imunitatii

Profesorul Mantovani este de partea celor care sustin ca fumatul trebuie sa lipseasca din viata noastra si da ca exemplu faptul ca foarte multi dintre cei care au murit din cauza COVID-19 erau fumatori.

Cercetatorul sustine ca dieta mediteraneana este cea mai indicata pentru a lupta cu acest virus si nu numai. El sustine ca trebuie sa avem zilnic cinci gustari compuse din legume si fructe.

Apoi, un alt element esential pentru echilibrarea sistemului imunitar este efectuarea activitatii fizice de cel putin jumatate de ora pe zi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img