News Flash:

"Forta Moldova a intrat în legalitate și este în plin proces de organizare!

18 Februarie 2016
1903 Vizualizari | 0 Comentarii
Partidul FORŢA MOLDOVA a fost recunoscut legal, printr-o hotărâre a Tribunalului București, emisă pe data de 1 februarie 2016 și va participa la alegerile locale, din acest an. Până în prezent, Partidul ”FORȚA MOLDOVA” este singurul partid regional și primul partid, cu sediul în Iași, care primește recunoaștere legală. Apariția partidului nostru este necesară și așteptată având în vedere că, după aproape un veac de la Marea Unire, Moldova rămâne cea mai săracă, mai marginalizată, mai izolată și mai slab reprezentată provincie românească în Guvernul României, având cea mai slabă infrastructură fără a fi conectată, printr-o arteră rutieră rapidă, care să traverseze Carpații, la civilizația și prosperitatea occidentală.

Începând cu 17 februarie 2016, partidul nostru a lansat o campanie intensă de cooptare de noi membri, inclusiv on-line, în 6 (șase) județe ale Moldovei și anume: Bacău. Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui. În același timp, Partidul ”FORȚA MOLDOVA” va continua campania de sensibilizare a opiniei publice, din Moldova, începută acum mai mult de doi ani de către membrii fondatori ai partidului, privind un important proiect de infrastructură, „Autostrada Ungheni-Iași-Tg. Mureș”, care trebuie finalizat sau măcar început, până în anul 2018, pentru ca ”Marea Unire” să fie desăvârșită, măcar la aniversarea unui veac !

Transmitem tuturor simpatizanților noștri, din județele Moldovei, care ne urmăresc pe facebook că, începând de astăzi, pot urmări toate noutățile privind partidul nostru, pot consulta documentele statutare și programatice și pot să se înscrie on-line, dacă doresc să facă politică militantă, pe pagina webwww.fortamoldova.ro, care a fost lanstă ieri!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014562 (s)