vineri, 26 aprilie, 2024

Fost sef SRI, declaratie INCENDIARA! Sistemul are o structura SUPRASTATALA

Distribuie:

Publicat:

Ioan Tarnu, fostul sef al SRI Alba, a oferit un interviu exploziv, care a fost prezentat marti la ”Sinteza Zilei”. Tarnu vorbeste despre existenta unei structuri suprastatale si povesteste care era relatia sa cu Florian Coldea, unul dintre superiorii sai.

”Eu am fost oaia neagra. La o intalnire, a dat mana cu toata lumea, eu am fost singurul pe care Coldea l-a ignorat. Ar fi fost echilibrat din partea mea sa-mi dau demisia, scuteam familia mea de niste suferinte groaznice. Am fost o fire orgolioasa” a povestit Tarnu, la Antena3.

Acesta a povestit cum a fost ”vanat” si ce eforturi s-au facut pentru a i se putea inscena ceva, cu ajutorul lui Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba. Fostul sef SRI subliniaza ca nu poate proba afirmatiile, dar ca are incredere in sursa care i le-a dat.

”L-au pus pe Traian Berbeceanu sa gaseasca un tip care sa se poata apropia de fiica-mea, care era studenta, sa ii poata strecura doua pliculete cu droguri in geanta. E foarte greu sa probam, insa am aflat chestiunea asta de la tatal baiatului care trebuia sa faca asta. Era un tip care ma cunostea de peste 20 de ani” a mai spus Tarnu.

Acesta a dezvaluit si ca la intalnirile sefilor SRI participa si Laura Codruta Kovesi, dar si ca Florian Coldea dadea ordine in privinta arestarii unor anumite persoane.

Ioan Tarnu a fost condamnat cu suspendare in Dosarul Utilajelor Furate, pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si pentru favorizarea infractorului. Tarnu a oferit in interviu si numeroase detalii despre acest dosar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img