sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fosta iubita a principelui Nicolae iubeste din nou! Tanara sustine ca are o fetita cu nepotul Regelui Mihai

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Carjan a devenit cunocuta in urma cu 2015, atunci cand s-a aflat ca este insarcinata cu principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai.

Nicoleta Carjan si Nicolae s-au intalnit la evenimentele caritabile la care participau, s-au iubit si s-au despartit. Numai ca, la scurt timp, tanara avea sa afle ca a ramas insarcinata si a decis sa si pastreze copilul. Numai ca tatal, Principele Nicolae nu a vrit sa auda de acest copil, pe care nu si-l dorea.

Scandalul avea insa sa ia amploare atunci cand, la doar cateva saptamani, Familia Regala anunta retragerea titlului de principe a lui Nicolae si scoaterea lui de pe lista de succesiune la tron, ceea ce-i lua si dreptul la mostenire. Desi nu a fost niciodata comunicat oficial motivul, reprezentantii Familiei au dat de inteles ca acesta a fost neasumarea responsabilitatilor pentru copilul ”din flori”.

Micuta avea sa se nasca la inceputul lui 2016 si la scurt timp a fost declansat un alt scandal privind efectuarea testelor ADN privind paternitatea. Test care, se pare, nu a fost facut nici pana acum, astfel incat fostul principe nu si-a recunoscut fetita, pe care o cheama Iris.

Cum intre timp Regele Mihai a murit, iar pentru nepotul sau nu mai exista nicio cale sa se impace cu Familia Regala, povestea s-a stins incet. Mai mult, Nicolae a aparut cu noua lui partenera, cu care s-a si casatorit, iar in toamna anului trecut a avut loc si o nunta fastuoasa la Sinaia.

Intre timp, Nicoleta, cea care este mama unei fetite care acum are 3 ani, si-a vazut de cariera, a intrat in politica, este activista de mediu si…mai nou, din nou indragostita.

Tanara a postat recent, pe contul ei de socializare, mai multe imagini cu ea, fetita si un barbat, pe partie. Este pentru prima data cand Nicoleta posteaza si o poza in care se saruta cu respectivul barbat

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img