joi, 28 martie, 2024

Fosta jucatoare de tenis Chris Ever o vede favorita pe Serena Williams la editia Australian Open, ce va incepe luni

Distribuie:

Publicat:

Sportivei  Chris Ever i se pare că fostul lider WTA, Serena Williams, este mai bine pregătit decât în 2018, potrivit News.ro.

"Observ că pare mai bine pregătită ca anul trecut. Adversarele ar trebui să gândească îngrozite: Cum am spus, este mai proaspătă. Priviţi cum a jucat la Cupa Hopman! Este cu siguranţă o favorită, aici (n.r. – la AusOpen). Suprafaţa, dacă este un pic mai rapidă, o să o favorizeze. Dar cred că la ea este vorba despre faptul de a fi relaxată, sănătoasă şi atunci joacă tenisul cel mai bun. Toţi ştim că Serena este periculoasă când este pregătită şi sănătoasă. Va fi motivată, cu sau fără familie alături de ea. Avea motivaţie când era singură, poate acum va fi mai mare, când vrea să demonstreze că este o mamă activă. Poate asta o motivează mai mult", a declarat Evert, la ESPN.

După ce a născut o fetiţă în septembrie 2017, Serena Williams a revenit în competiţii în 2018, la Indian Wells. Ea a jucat două finale de grand slam, la Wimbledon şi la US Open, ambele pierdute.

Serena Williams îşi doreşte să egaleze recordul lui Margaret Court de 24 de trofee de grand slam. Americanca s-a impus de şapte ori la Melbourne, ultima dată în 2017, când era însărcinată. La ediţia din acest an, ea va evolua în turul I cu croata Tatjana Maria, locul 71 WTA, iar în optimi poate juca împotirva Simonei Halep, locul I WTA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img