sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fosta logodnica a lui Freddie Mercury a facut o avere de pe urma filmului „Bohemian Rhapsody”

Distribuie:

Publicat:

Mary Austin, femeia despre care Freddie spunea ca este iubirea vietii lui si care traieste in casa in valoare de 20 de milioane de lire sterline a cantaretului, va castiga aproape 40 de milioane de lire sterline din filmul care a facut furori la Globurile de Aur 2019.

Filmul a obtinut in cadrul celei de a 76-a editii a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun film la categoria drama. De asemenea, pelicula i-a adus primul Glob de Aur din cariera lui Rami Malek, interpretul legendarului Freddie Mercury.

„Bohemian Rhapsody” a strans la box office aproape 600 de milioane de lire sterline, iar de succesul nebun pe care l-a avut se va bucura si Mary Austin care va obtine bani din redevente, potrivit Daily Mail.

Ea l-a cunoscut pe Mercury in anul 1970, cand avea 19 ani si era studenta la arta. Cei doi s-au mutat impreuna inainte ca solistul de la Queen sa devina celebru. Desi relatia lor de logodna s-a incheiat dupa ce Freddie i-a spus lui Mary ca este gay, perechea a ramas extrem de apropiata pana la sfarsitul vietii artistului.

Dupa difuzarea filmului, cantecul „Bohemian Rhapsody” a devenit pe 10 decembrie, cel mai difuzat single din secolul al XX-lea pe platformele de streaming.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img