vineri, 19 aprilie, 2024

Fostul cosmeticienei Adriana Lina, acuzații la adresa brunetei. Bărbatul spune că tânăra minte

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre foștii iubiți ai cosmeticienei Adriana Lina a făcut dezvăluiri despre brunetă la Xtra Night Show. Alexandru a ținut să menționeze că nu este iubitul la care făcea referire tânăra, ba mai mult, a adăugat că destăinuirile acesteia nu ar fi adevărate.

Aflat în platoul Xtra Night Show, fostul iubit al Adrianei Lina a făcut mai multe acuzații la adresa brunetei. Alexandru susține că tânăra minte cu privire la presupusul iubit bisexual pe care l-ar fi avut, doar pentru a deveni mai cunoscută.

Fostul cosmeticienei Adriana Lina o acuză pe brunetă că minte cu privire la iubitul bisexual

Tânărul a menționat că nu este el fostul care făcea referire Adriana și a continuat prin a spune că povestea este oricum o miciună inventată de brunetă. Alexandru a cunoscut-o pe cosmeticiană în cadrul unui reality show la care au participat și susține că a ajuns să o cunoască foarte bine.

„Am rămas uimit când am văzut-o aici. (…) Din punctul meu de vedere, asta cu iubitul e o aberație. Să-l aducă! Vă garantez că nu există personajul ăsta.”, a afirmat Alexandru, la Xtra Night Show.

Adriana Lina a venit prima dată la Xtra Night Show în urmă cu două săptămâni și a povestit cum ar fi aflat ea că un fost iubit era bisexual. De atunci, tânăra a mai avut o apariție, în care s-a plâns că e terorizată de mai mulți bărbați. După destăinuirile brunetei, Alexandru a venit cu o versiune diferită, potrivit căreia, spusele ei ar fi doar invenții menite să-i aducă popularitate, pentru a fi căutată de bărbați potenți financiar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img