marți, 19 martie, 2024

Fostul iubit al Andreei Mantea si-a gasit sufletul pereche: „Sa gasiti pe cineva care se uita la voi…” FOTO

Distribuie:

Publicat:

Fostul iubit al Andreei Mantea și-a găsit sufletul pereche, după cum au aflat amicii lui Cristi Mitrea. Luptătorul de MMA și kickboxig este un mare iubitor de animale și a fost stăpânul mai multor câini în ultimii ani

De curând, Cristi și-a luat un cățel de talie mică, care este foarte tandru cu el, patrupedul fiind fotografiat cînd își îndreaptă botul spre gura lui Mitrea. „Să găsiți pe cineva care se uită la voi cum se uită Biscuitele ăsta la mine”, a postat Cristi, care a primit sutede like-uri de la prieteni. „De-abia aștept s-ajung acasă la ale mele!”, i-a transmis un amic.

Fostul iubit al Andreei Mantea și-a găsit sufletul pereche. A fost jignit crunt de o femeie  

WOWbiz.ro a relatat recent că Cristi Mitrea a fost jignit crunt de o femeie după ce fostul iubit al Andreei Mantea a postat un mesaj în care se arăta dezamăgit că românii nu au respectat regulile de distanțare socială, invadând parcurile după încheierea stării de urgență.

„Pun banii jos! În 2 săptămâni avem iarăși stare de urgență! Repet: proști, inculți, necivilizați. Ăștia suntem! Atâta putem!”, a postat Mitrea. “Poate dai o tura pe la Lugano,Zurich etc sa vezi cum traiesc oamenii farà masti si isi reiau vietile normal…poate chiar tu ai mentalitate de sclav nu astia”, i-a răspuns lui Mitrea o internaută.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img