News Flash:

Fostul ministru al Afacerilor Interne

31 Mai 2021
255 Vizualizari | 0 Comentarii
Inspirat de USR Dan Barna Mihai Fifor lanseaz un hashtag nou QMagazine 1000x600

Mihai Fifor consideră că "Aradul liber, sigur şi frumos a rămas doar în imaginaţia şi în sloganul sforăitor de campanie al actualilor administratori ai municipiului şi ai judeţului".

"Am aşteptat să treacă emoţia teribila a zilei de ieri, zi în care am refuzat orice intervenţie în media, din respect pentru durerea familiei Crişan, pentru a aborda tragedia care a şocat o ţară întreagă. O crimă violentă, o maşină aruncată în aer în plină zi, pe unul din bulevardele cele mai circulate ale Aradului, nu foarte departe de centrul oraşului, nu pot decât să ridice uriaşe semne de întrebare legate de siguranţa cetăţeanului, de modul în care înţeleg să îşi facă datoria instituţiile statului român", arată Fifor, într-un comunicat transmis, duminică, AGERPRES.

Deputatul spune că din postura de fost ministru ştie "ce se petrece în Inspectoratele Judeţene de Poliţie, cu structurile lor cu tot".

"După nenorocitul caz Caracal, ca interimar la Interne, am vorbit de necesitatea luptei 'pe bune' cu crima organizată. Despre nevoia imediată de reformare a MAI, la nivelul tuturor structurilor sale, până în ultimul cătun unde ajunge Poliţia Română. Despre reprofesionalizarea acestei instituţii şi despre investiţii urgente şi serioase în resursa umană şi în infrastructură. Despre încadrarea corectă, transparentă şi stabilă a tuturor funcţiilor, începând cu cele de conducere. Ştiţi, de pildă, că de mai bine de un an şi jumătate, comanda IPJ Arad este exercitată fie prin împuternicire, fie prin delegare? Ce autoritate are un 'delegat' la comanda Poliţiei Judeţene? Ce decizii îşi poate asuma? De reformă a instituţiei, în niciun caz", se mai arată în comunicat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1055 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040576 (s)