joi, 28 martie, 2024

Fostul ministru de Interne Traian Igaș, despre asasinatul din Arad: ‘Putem să ne așteptăm la orice’

Distribuie:

Publicat:

Fost ministru de Interne, Traian Igaș consideră că omul de afaceri Ioan Crișan a fost asasinat de „profesioniști”, cazul fiind în opinia sa o „reglare de conturi”.

„L-am cunoscut (pe Ioan Crișan) ca pe un om linistit, un om de afaceri onest, mai mult de atat nu stiu despre dansul. Cu siguranta in ancheta, de la ora la ora, se vor afla lucruri noi. Putem sa ne asteptam la orice. Cu siguranta cei care au actionat sunt profesionisti, initiati in ce au facut. Nu cred ca sunt amatori. Exista multa teama si freamat in Arad pe acest subiect. Este un act de reglare de conturi as putea sa spun, asa ma duce gandul in momentul de fata. Este clar ca tot ce a fost la Arad a fost premeditat si nu a fost un simplu acccident.

MAI culege informatii din toate mediile, inclusiv fostul 'Doi si-un sfert', din pacate aceasta structura a fost decimata si nu mai are forta pe care o avea, puteam obtine informatii in timp real despre ce se intampla, intr-o zona sau alta. MAI va trebui sa se aplece cu mai mare atentie asupra acestor probleme. Aici la Arad s-a tras un semnal mare de alarma”, a declarat Traian Igaș, duminică, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img