vineri, 29 martie, 2024

Fostul model Playboy Karen McDougal dezvaluie secrete incendiare despre aventura cu Donald Trump

Distribuie:

Publicat:

Ultimul scandal o are in prim plan pe Karen McDougal, un fost model Playboy care a facut public faptul ca a fost una dintre amantele lui Trump, in timp ce acesta era deja casatorit cu actuala sotie, Melania.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune CNN Karen a marturisit ca aventura cu omul de afaceri a inceput in vara anului 2006 si a durat 10 luni. 

Inainte sa devina model Playboy Karen McDougal a fost invatatoare la gradinita, insa viata ei s-a schimbat radical dupa ce a castigat un concurs de frumusete.  In 1997 aceasta a castigat titlul Playboy "Miss Decembrie", iar in 1998 a fost aleasa modelul anului de Hugh Hefner si fanii publicatiei sale.

Intalnirea dintre ea si actualul presedinte al Stalor Unite a avut loc la un eveniment privat al revistei Playboy, unde au facut schimb de numere de telefon.

La scurt timp dupa ce s-au cunoscut Donald a invitat-o pe Karenla cina intr-un hotel celebru, insa conform spuselor femeii cei doi nu au luat masa in restaurant, ci intr-o camera, unde apoi au intretinut si relatii intime.

Printre detaliile picante dezvaluite de fostul model Playboy este faptul ca Trump a incercat sa o plateasca pentru relatiile intime pe care le-au intretinut, dar si faptul ca acesta a comparat-o cu fiica lui Ivanka.

In ceea ce o priveste pe sotia lui, se pare ca Trump nu a adus-o prea des in discutiile cu fostul manechin si nici nu a incercat sa ascunda relatia extraconjugala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img