vineri, 29 martie, 2024

Fostul prefect de Vaslui, Eduard Popica va deschide lista deputatilor PSD din judet

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: ”Stimați prieteni, consider că în cei aproape 3 ani petrecuți in fruntea Instituției Prefectului-Județul Vaslui, funcție ce am ocupat-o cu demnitate și onoare, am demonstrat multe. Sunt convins însă de faptul că nu am putut realiza tot ce era de realizat, de aceea am ales să candidez pentru un loc de deputat. Cu aceeași responsabilitate si devotament îmi voi îndeplini îndatoririle și de aceasta dată, pentru că respectul și dragostea pentru locuitorii județului Vaslui le port mereu în suflet. Dragi prieteni, îmi pasa de județul meu, sunt tânăr și vreau mai mult pentru semenii mei!” Eduard-Andrei POPICA, Locul 1 pe lista PSD la CAMERA DEPUTAȚILOR

Stirea initiala : Fostul prefect al judetului Vaslui, Eduard Popica, a anuntat in aceasta dimineata pe o retea de socializare ca Partidul Social Democrat i-a dat unda verde sa isi depuna candidatura pentru functia de Deputat in Parlamentul Romaniei, pe prima pozitie a listei PSD Vaslui.

“Dragi prieteni,
Consiliul Politic Național al PSD m-a validat sa îmi depun candidatura pentru funcția de Deputat in Parlamentul României, pe prima poziție a listei PSD VASLUI. Sunt extrem de onorat sa ocup aceasta poziție si la fel cum am făcut-o pana acum, prin funcțiile pe care le-am ocupat, aceasta calitate ma responsabilizează sa dau dovada in continuare de seriozitate, respect, dragoste si încredere intr-un trai mai bun pentru locuitorii judetului Vaslui.
Mai mult ca oricând este nevoie de unitate, dragoste fata de aproapele nostru si sa luptam împreuna pentru binele judetului Vaslui.
Eu, împreuna cu echipa PSD, ma angajez in fata dumneavoastra sa acționez cu mai multa îndârjire si determinare pentru bunăstarea semenilor mei si voi continua aceata bătălie pentru ca “Oamenii care luptă pot pierde. Oamenii care nu luptă au pierdut deja.” — Bertolt Brecht

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img