News Flash:

Fostul presedinte Basescu- il ataca din nou pe premierul Victor Ponta

15 Mai 2015
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
"VVPonta ameninta public ministerul justitiei ca va da afara tot personalul daca pina la urmatoarea sedinta de guvern nu-i prezinta solutii pentru limitarea exporturilor de masa lemnoasa neprelucrata. Nu face asta ca o sa le platesti salariile. Daca Ponta si trimbitele propagandei lui vor sa nu fie ridicoli si sa nu fie capaciti peste ceafa de Comisia Europeana nu au a se atinge de libera circulatie a marfurilor, care este una din libertatile fundamentale ale Uniunii Europene. Ce poate face guvernul este sa elaboreze urgent un program de protejare si salvare de la exploatare irationala a padurilor ca resursa naturala", spune Basescu intr-o postare pe pagina lui de socializare.

"Va asigur ca nimeni in UE nu va protesta in fata unui program de utilizare prudenta si rationala a padurilor in Romania dar oricine va protesta in fata unui program de ingradire a liberei circulatii a marfurilor fie aceasta marfa si busteni sau cherestea.
Deci Ponta draga, daca vrei sa faci un bine minimal tarii citeste si tu Tratatul de la Lisabona – la care eu am lucrat timp de trei ani si pe care l-am semnat iar Parlamentul Romaniei l-a ratificat - si vezi ca articolul care te ajuta in gasirea solutiei se afla la capitolul mediu si are numarul 191.

Concluzie: nu ingradirea liberei circulatii a marfurilor este solutia ci lansarea imediata a uni program de utilizare prudenta si rationala a padurii care sa fie aprobat prin lege in regim de urgenta. Prin acest program poti limita drastic taierile de padure .
Vad ca altfel, ai ramas cu aceleasi probleme din vremea MTO adica nu citesti si faci politica nationala dupa ureche.
Cu siguranta si domnului Iohannis i-ar prinde bine citirea Tratatului de la Lisabona. I se mai spune si TUE si l-ar ajuta in dialogul cu domnul Ponta vesnicul urechist", a mai scris acesta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1046 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035891 (s)